Little Paris
Assalamualaikum

Assalamualikum! Hi I'm Khairunnisa Zakirulhisham.


Entries About

My Love :') <3

Khairunnisa Binti Mohd Zakirulhisham
Taken by Muhammad Izzuddin
My True Best friend . Nur Alia, Aqiela Raihana
My cinta hati, my kekasih , My loveeeeee, Ibuayahabang palig utama.



Rindu :'/

Hi, assalamualaikum :') Lamanyaaaa dah update blogg ni hehehehehe entah lah rasa nak update tu ada tu ada tapi taktahu nak cerita apa. Then malam ni dengan tak boleh tidur so aku nak update ahhh heheh dengan malam ni aku nak melayan perasaan sedih ni T_______T dihh angat angat nya malam ni. Eeeee rindu edinnnn sesangat sangat sangat dan terlampau rindu kan sibotakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tu eee :b lepas je dia btau dia taklei balik segamat now air mata aku laju nak keluar tp bahkan aku tengah tengok tadi cerita PISA ((Playboy itu suami aku)) emmm lepas cerita tu iklan aku terus masuk bilik nangis bagai nak rak katekooooo haha sedih bodoh. Caner lah dapat rindu nanti :'/ emmm. Then lepas je aku meraung sampai habis batal busuk aku penuh dengan airmata aku pun terus lah en solat margib emm tenang sikit je hati aku ni then terus turun bawah then cover cover ah mata ngan hidung yang ngah merah tu depan ibuu fuhh nasib tak kantoii sbb aku bawak bantal busuk aku sekali turun emmmm :'/ edin cakap lepas dia dah ada motor selalu balik segamat emmm lamanyaaa T__T rinduuuuu tahu rindu. Edin selalu cakap dia kawin cececepat dengan aku. Kalau boleh lepas aku habis SPM terus kawin hahahah dia cakap dia berusaha cari duit bebanyak dalam masa 3-4 gituuu ahh hahah x') ok syg. Saya tahu awak kuat. Chayokkkk ! Lepas ni dah kurang ah berkepit dengan dia. Ialah dia baru dari kem apa ek. Ala kem ala ala mardasah kem musabah diri tu hmmm 3 hari dia kat sana emm aku punya rindu jangan cakap emm susah nak luahkan sbb rindu terlampau gilaaaa gila la. Dengan tak text call pun dalam sehari tu sekali ke dua kali gitu ah and now edin ni sekarang tidur suka taknak aku dah tidurkan emmm :'/ katanya tertidur emm bila dah rasa nak tidur tu call je lah saya syg :'( aku always ada untuk ko tahu syg ! Tapi aku respekkk ah kang botak ni emmm serius dengan aku sampai nak kawen awal ingatkan dia memain je tp sampai dahbtau family dia. Dia nak kawen awal dengan aku. Eley cakap dengan family awak tu je boleh la. Cer cite dengan family saya. Kalau dia bagi kita kawen boleh ler kita kawen awal. Kalau taklei, awak tunggu lah saya lagi 2-3 tahun hahaha sian awak saya :') tp syg, awak jangan risau ya. Saya always akan tunggu awak. Hmmm k lah guyssss. Nak tutup lektopppp. Dahlah pakai lektoppp ibu. Kang ada dia bebel kang. K daaa. Iloveyouuuuuu edin muahh muahh muah. Sayang lu. Xoxo