Little Paris
Assalamualaikum

Assalamualikum! Hi I'm Khairunnisa Zakirulhisham.


Entries About

My Love :') <3

Khairunnisa Binti Mohd Zakirulhisham
Taken by Muhammad Izzuddin
My True Best friend . Nur Alia, Aqiela Raihana
My cinta hati, my kekasih , My loveeeeee, Ibuayahabang palig utama.



Loveyou :'/

Assalamualaikum uolls and hai gaissss. Apamacam bulan ni? Ok? Pehhhh lama lahsia aku tak update blog ni. Kekadang rasa nak update tu ada. Sampai dah bukak lektopppp ni semata mata nak update blog. Tapi alih alih malas. Hahahaahhaahhaah dah sikap aku suka nak buang masa je ekek :p woii woiii ! Birthday kita dah nak dekatlah ehehee yeppyepppp! Happy pulak rasanya. Tapi kan? Hmmm hmmm~ ada kena nak clbrate? Takda punya. Dapat makan goreng pisang jelah time birthday nanti ekeke hal maklum lah. Bff aku yang dulu semuaaaaaaa dah jadi EXBFF je. Nak buat cane kan? Aku salah. Aku yang cuba jauh dari korang. Tapi kau orang taktahu apa sebab en? Hahahaha xD Sejak ejat masuk sekolah tu. Aku diabaikan je. Rasa nak fuck fuck je si ejat tu. G mampus ah dia hahahahahaha :b Kalau aku still bff, mesti ada telur tepung kek kan? hahahah apa boleh buat~ ini semua dugaan je. 


Eh? Mana edin ni ek? Ekcelii semalam kena marah kot dengan dia :'/ dia cakap aku selalu mengelepor bila dia text aku lambat. Dia faham tak. Sebenarnya aku jadi takut. Faham? Takut kau tinggalkan aku :'( sebab aku dah sayang sangat dengan kau. Sayang terlampau. Jadi bila kau balas text aku lambat. Macam2 aku terpikir. Kau curang ke? Kekadang dah cuba buang perasaan negativ tu. DAH CUBA. Still tak boleh. Sebab dulu kau pernah curang dengan aku sayang :( aku takut kau ulangi lagi. Tapi now aku percaya cakap kau, kau cakap kau sayang aku. Kalau dah sayang, takkan nak curang. Tapi aku terpikir, dulu kau curang dengan aku. Kau tak sayang aku ke? Bila aku tanya, kau sumpah kau sayang aku en? Hmmm hmm see? Aku masih ragu2 lagi :'/ *Dah cah dahhh, tenanggggggg~* Takpalah sayang. Aku sayang kau. Demi kau, aku cuba buang sifat aku jealous membabi buta tu, sikap menegelepor aku tu. Semua aku try buang nanti. 


Bermulaaa lah saat malam tadi, aku berazam tak kan text dia dulu selagi dia tak text aku. Aku tahan je. Aku tahan bila lah dia nak rindu aku. Aku rindu sangat nak mesej kau sweet sweet :'/ rindu tau. Sejak malam kau marah aku tu. Kita text mcm bukan kita yang dulu lah sayang. Macam kita ni tengah gaduh. Nak kau yang dulu, caring pasal aku T_T hari ni aku pergi hospital. Cakap kat doktor tekak sakit. Tak masal semput. So amik gas then kenaaaaaa cucuk. Adoyyyy. Muntah darah lagi. Derita tahu? Aku nak orang yang aku sayang support aku dari belakang. Hmmmmmm kau text aku mcm nak taknak je. Kau berteman. Berkawan. Aku? Sesorang kat rumah. Boring :'< and lagi satu, kenapa suka cakap '' cari lah yang lain''. Awakkkkkkk? Dah tak sayang saya ke? Kenapa suruh saya cari laki lain? Awak :'< saya sayang awak. Saya taknak laki lain dah. Awak ckp camtu seolah2 awak dah tak sayang saya, Saya harap awak dah tak cakap camtu lagi. Saya dah taknak dengar. Tolong :') saya sayang awak. Faham! 




Okey sekian sahajaaa lah aku merepek meraban meluahkan perassan yang terbeku di hati ni~ hahahaha x') Kepala pun dah tingtong ngadap lekkktopp ni. Poning palee den eekekekekekek :b Xoxo bye