Little Paris
Assalamualaikum

Assalamualikum! Hi I'm Khairunnisa Zakirulhisham.


Entries About

My Love :') <3

Khairunnisa Binti Mohd Zakirulhisham
Taken by Muhammad Izzuddin
My True Best friend . Nur Alia, Aqiela Raihana
My cinta hati, my kekasih , My loveeeeee, Ibuayahabang palig utama.



Rindu.

Assalamualaikumm, rindu sama blog ni. Dah lama aku tak mengupdateeee xD heee biasalah. Puasa puasa ni takde masaaa. Balik sekolah terus tidur, then malam dah terawihh kan. Memang takda masa langsung lah kan. Yeay ni cuti sekolah baru update sebab nama pun cutikan. Taktahu nak buat apa. Aku teringat masa qiela cakap yang blog aku ni takda apa2. Kosong jee. Hmmm hmm ingatkan dulu aku nak buang je blog ni sebab aku rasa takde benda nak ceritakan. Hmm nak ceritaaa pun semua benda yang mengarut2. Haha xD Ekecelli, korang ni puasa tak? Hahaha lagi berapa hari je kan nak raya. Wuuuuuuuuuuuuu mood nak raya kurang lah xD taktahu kenapa. Hmmm yaAllah :'( hmmmm. Korang dah beli baju raya? Kasut raya? Handbag raya? Hahaha kalau dah beli tu bagus lah. Yang belum beli tu, piyy lah beli. Kang yang cantik2 semuaaa dah habis xD heee aku cakap orang, aku sendiri belum beli. Heee xD Nak beli tapi tunggu si edin tu bawak kitaa piyyy shopping. Hmm entah bilaa tah dia dah nak bawak kita ni piy shopping kan ? Hmm :/



Cakap pasal edin, hmm ekcelli aku rindu bongok tu sangat sangat u knowww :'/ dah sebulan tak jumpaaaa. Hmmm entah lah weh :'/ aku paham dia duduk asrama. Hm tapi takpe, dalam sebulan tuu kitorang kontek jugak hari hari xD tapii ya lah perasaan rindu yang membuak buak still adaaa wehh. Hmmm nak meet bila dia balik minggu minggu tu. Tapi hmmm xD asal nak meet confirm takkk jadi. Hmmmm x'D Allah tak mengizinkan. Nak buat macam mana kan? Hahah x'D ekcelli dalam beberapa hari ni tak call, tak text pun dia. Hmmm phone dia hilang kat dorm. Hmmm ekcelii aku tahu siapa ambik. Tak lain tak bukan memang dorm dia jugak. Bukan nak menuduh tapi ialah ibu sendiri cakap kawan sekeliling ni jangan kita percaya sangat kan. Heee xD sebab tu aku agak memang dorm dia yang ambik.Hmmm nak buat macam mana? Hmmm rindu aku dengan dia terlampau triple double membuak wehh :'/ Hmmm selasaaa ni birthday nya edin 6/8. Hmm hope dah spentime dengan diaaaa ameen :') Hmm aku taktahu dapat belanja dia apa. Sebab duit tak  masyukk sangat hahahaha xD tp takpaa. Aku dengan dia insyAllah hubungan kekal sampai bila2. Ameen :')


Okey lah, nak balik kampung nak siap siap. Bukan nak stay kampung sampai raya. Tapi sampai malam karang je. Ni balik kampung nak berbukaaa then tolong atok cat umah atok xD heee k lah assalamualaikumm xD xoxo